Prodej bytu 3+1, 72 m2 - Ostrava - Zábřeh

Cena: 3 490 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně provize, včetně právního servis
Financování:na hypotéku za 15 031 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Kosmonautů
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 13:14
Číslo zakázky: 00407
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 70 m2
Počet pater: 4
Patro: 1
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Nabízíme Vám k prodeji prostorný byt 3+1 o rozloze 72 m2 na ulici Kosmonautů v Ostravě, ve vyhledávané lokalitě, Ostrava - Zábřeh. Byt je po kompletní rekonstrukci z roku 2019, včetně rozvodů elektřiny, odpadů, podlah, omítek atd. V bytě jsou dva menší pokoje, které v současné chvíli slouží jako ložnice a dětský pokoj, a velký obývací pokoj se vstupem na lodžii. Na podlahách v pokojích je položena plovoucí podlaha, v chodbě, kuchyni, WC a koupelně je dlažba. V bytě je klasické ústřední topení, studená i teplá voda z vodovodního řádu.

V kuchyni bílá kuchyňská linka v kombinaci s pracovní deskou v dřevěném dekoru, podlaha s dlažbou ve stejném odstínu. Vybavena je varnou indukční deskou, elektrickou troubou, myčkou a digestoří s venkovním odsáváním. V koupelně je pak sprchový kout s masážní sprchou, pračka a elektricky vyhřívaným žebříkovým radiátorem. V prostorné předsíni jsou umístěny vestavěné skříně.

Byt je umístěn v 1.NP resp. vyvýšeném přízemí ve 4.patrovém domě bez výtahu. Dům je po celkové revitalizaci, zateplení fasády, plastová okna, oprava vnitřních prostor včetně vchodových dveří a je v osobním vlastnictví.

Byt je k nastěhování po dohodě s majiteli. Měsíční náklady se včetně fondu oprav a služeb pohybují kolem 6.000,- Kč pro tři osoby. Zálohy na elektřinu jsou v tuto chvíli nastaveny na 1.200,- Kč. Výše plateb za služby i elektřinu závisí na počtu osob. Evidenční list k nahlédnutí při prohlídce.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, obchody, školky, školy, restaurace, fitcentrum, kino, lékárna, MHD i meziměstská autobusová doprava.

Se zajištěním financování Vám pomůžou naši finanční poradci a hypoteční specialisté.
 
Více informací Vám rádi sdělíme telefonicky, nebo osobně, neváhejte nás proto kontaktovat a domluvit si termín prohlídky.
Realitní makléř:

František Patka
tel: 420737875808

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 352 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop