Prodej byty 3+1, 74 m2 - Ostrava - Hrabůvka

Cena: 3 500 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 15 074 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Krakovská
PENB: G
Aktualizace: 18.07.2024 17:35
Číslo zakázky: 00498
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný byt s dispozicí 3+1 o rozloze 74 m2 na ulici Krakovská v Ostravě. Byt je v osobním vlastnictví a v roce 2014 zde proběhla rekonstrukce. V předsíni, v kuchyni, v koupelně a na WC dlažba, v pokojích potom plovoucí podlahy. Jádro je zděné, rozvody vody a odpadů v plastu. Elektřina nová - v mědi. V bytě jsou dva pokoje, které v současné chvíli slouží jako ložnice, a třetí, prostorný obývací pokoj s otevřeným prostorem. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii s krásným výhledem do zeleně. V bytě je klasické ústřední topení, studená i teplá voda z vodovodního řádu.

Byt je umístěn ve 1.NP (2. patro) panelového domu s výtahem. Dům je po celkové revitalizaci - zateplení fasády, plastová okna, výtahy, oprava vnitřních prostor včetně vchodových dveří. K bytu náleží sklepní kóje ve společných prostorách domu.

K nastěhování dle domluvy. Výše měsíčních plateb za služby i elektřinu závisí na počtu osob, v tuto chvíli nastaveno takto - služby a zálohy za teplo vč. fondu oprav 7.495,- Kč/měsíc, elektřina 1300,- Kč/měsíc, nastaveno pro 2 osoby. Plyn v bytě není. Předpis plateb k nahlédnutí na prohlídce.

Majitel zároveň nabízí možnost rekonstrukce a stavebních úprav bytu dle domluvy a přání zájemce, včetně přípravy vizualizace, výběrů dekorů a materiálů. O této možnosti získáte více informací přímo na prohlídce.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, obchody, školky, školy, restaurace, fitcentrum, kino, lékárna, MHD i meziměstská autobusová doprava.

Se zajištěním financování Vám pomůžou naši finanční poradci a hypoteční specialisté.

Více informací Vám rádi sdělíme telefonicky, nebo osobně, neváhejte nás proto kontaktovat a domluvit si termín prohlídky.
Realitní makléř:

František Patka
tel: 420737875808

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 81 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop