Prodej byty 3+1, 77 m2 - Ostrava - Bělský Les

Cena: 3 099 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 13 347 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Bohumíra Četyny
PENB: G
Aktualizace: 15.05.2024 09:14
Číslo zakázky: 00478
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 77 m2
Počet pater: 13
Patro: 12
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Nabízíme Vám k prodeji prostorný byt s dispozicí 3+1 o rozloze 77 m2 na ulici Bohumíra Četyny v Ostravě. Byt je v osobním vlastnictví a po částečných úpravách - dlažba v předsíni, omítky ve dvou pokojích, obestavba umakartového jádra, odpady a voda, dlažba v koupelně a na WC. Elektřina původní. Byt má velkou čtvercovou předsíň, vhodnou pro umístění vestavěných skříní. V bytě jsou dva velké pokoje, které v současné chvíli slouží jako ložnice a obývací pokoj, a třetí o něco menší pokoj, který může sloužit jako dětský pokoj. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii s krásným výhledem na Bělský Les. Na podlahách ve dvou pokojích je položena plovoucí podlaha, ve třetím lino a koberec, na chodbě, WC a v koupelně je dlažba, v kuchyni pak lino. V bytě je klasické ústřední topení, studená i teplá voda z vodovodního řádu. Byt je možné užívat ihned po nastěhování nebo zrekonstruovat dle vlastních představ.

Byt je umístěn ve 12.NP panelového domu s výtahem. Dům je po celkové revitalizaci - zateplení fasády, plastová okna, výtahy, oprava vnitřních prostor včetně vchodových dveří. K bytu náleží komora na chodbě přímo naproti a sklepní kóje ve společných prostorách domu.

K nastěhování ihned. Výše měsíčních plateb za služby i elektřinu závisí na počtu osob, v tuto chvíli nastaveno takto - služby vč. fondu oprav 3.800,- Kč/měsíc, elektřina 1.200,- Kč/měsíc, plyn 300,- Kč/měsíc. Evidenční list k nahlédnutí při prohlídce.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, obchody, školky, školy, restaurace, fitcentrum, kino, lékárna, MHD i meziměstská autobusová doprava.

Se zajištěním financování Vám pomůžou naši finanční poradci a hypoteční specialisté.

Více informací Vám rádi sdělíme telefonicky, nebo osobně, neváhejte nás proto kontaktovat a domluvit si termín prohlídky.
Realitní makléř:

František Patka
tel: 420737875808

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 59 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop