Prodej rodinné domy, 250 m2 - Ostrava - Mariánské Hory

Cena: 13 500 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 58 144 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Tilschové
PENB: C
Aktualizace: 23.06.2024 23:14
Číslo zakázky: 60211
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 172 m2
Výměra pozemku: 370 m2
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinnou vilu po celkové precizní rekonstrukci s moderními designovými prvky. Nemovitost má neuvěřitelný potenciál díky možnosti nadstandardního bydlení nebo kombinace bydlení s podnikáním.

Vila nabízí k užívání celkem 4 podlaží včetně suterénu a podkroví. Přízemí je od prvního patra odděleno prostornou chodbou.

Přízemí je o dispozici 3+kk, kde se nachází také koupelna s vanou, samostatné WC s bidetem a technická místnost se vstupem přímo na venkovní zastřešenou terasu, která láká zejména v letních měsících. V přízemí je instalováno kompletní teplovodní podlahové topení a pro milovníky romantiky je zde zabudován i funkční krb, který je schopen vyhřát celý dům.
První patro je o dispozici 2+kk se schodištěm do podkroví. V podkroví se nachází samostatný pokoj, který momentálně slouží jako prostorná moderní šatna.

V suterénu najdete skvělý prostor s tělocvičnou, “zašívárnou“, dílnou a wellness zónou, jejíž součástí je sauna. V celém sklepním prostoru bylo exkluzivně instalováno teplovodní stěnové vytápění v kombinaci s podlahovým.

Samozřejmostí pro zajištění vaší bezpečnosti je kamerový systém HikVision, vzdálené ovládání elektrické brány Jablotron a videotelefon s interkomy v každém patře. V poslední řadě je celý dům kompletně chráněn a napojen na bezpečnostní pult Jablotronu.

Vila se nachází v klidné lipové aleji ve skvělé dojezdové vzdálenosti do centra Ostravy i okolních městských částí. Do 10 min. se dostanete k nejdůležitějším bodům města jako např. nákupní centrum Forum Nová Karolina, komplex Dolní oblast Vítkovice, vlakové nádraží Ostrava-Svinov nebo budoucí koncertní sál. Velkou výhodou je také rychlé napojení na dálnici do všech směrů České republiky i zahraničí či na letiště Leoše Janáčka v Mošnově.

Milovníci procházek a přírody určitě ocení také lesopark Bělský Les nebo oblíbený bývalý hornický areál Landek Park, obojí opět ve vzdálenosti cca 10-15 minut autem. TI, kteří touží po vyšší nadmořské výšce, můžou zdolat nejvyšší vrchol Beskyd Lysou horu, vzdálenou cca 30 minut jízdy autem. V neposlední řadě je hned za domem cyklostezka nabízející krásné výlety po okolí s napojením na delší cyklotrasy. Lokalita zkrátka nabízí pro obyvatele veškerou infrastrukturu a komfort bydlení ve městě.

Tato nemovitost Vám zajistí příjemné, prostorné bydlení, skvělou investiční příležitost nebo kombinaci obojího.

Pro více informací kontaktujte naši zákaznickou linku, doporučujeme prohlídku.
Rádi vám také pomůžeme s financováním koupě této nemovitosti, financím se věnujeme již přes 25 let.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 41 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop