Pronájem byty 2+kk, 57 m2 - Ostrava - Bělský Les

Cena: 15 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: plus elektřina a plyn, + provize RK
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Horní 3030/96
PENB: D 601 kWh/m2/rok
Aktualizace: 22.07.2024 18:23
Číslo zakázky: 00532
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 6
Patro: 4
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu krásný, částečně zařízený a zrekonstruovaný byt 2+kk, o výměře 57m2, ve velmi oblíbené oblasti v Ostravě - Bělském lese, na ulici Horní.

Atypický byt, který je nadstandardně zrekonstruován, je svou dispozicí ideální pro poklidné večery, kulinářské zážitky nebo příjemně strávený odpočinek.

Samotný byt tvoří 2 místnosti, z toho celému bytu vévodí prostorný obývací pokoj spolu s otevřenou kuchyňskou linkou dělanou na míru. Kuchyň se pyšní vestavěnou elektrickou troubou, plynovým sporákem a granitovým dřezem. Rovněž vestavěným Nespresso kávovarem, otevřenou spíží na míru a stylovou retro lednicí. Z kuchyně vede okno na chodbu pro dostatek přirozeného světla. V ložnici je vestavěná skříň a vyvýšená postel s úložným prostorem pod ní. Koupelna prošla částečnou renovací, má zděné jádro, nové umyvadlo, baterie a skříňky. Pračka je součástí. WC je odděleno od koupelny a ostatních místností předsíní. K bytu náleží také sklepní kóje, ale je zde možnost si také pronajmout ještě další sklepní místnost 16 m2. Vše je plně k dispozici a byt je tak připraven pro nového nájemce.

Bonusem je zde bezproblémové parkování před i za domem, což je v této lokalitě spíše vyjímkou.

Bydlení na ulici Horní nabízí nadstandardní žití pro ty, kteří si potrpí nejenom na pohodlí na výjimečné adrese, ale také na klidu a skvělé dostupnosti. Pouhých 5 minut chůze se nachází největší lesopark v Ostravě - Bělský les, kde naleznete spousty skvělých možností pro relax, sportovní aktivity všeho druhu a mnoho dalšího. Po celou dobu ročního období Vás mile překvapí mírný ruch, který dodává okolí příjemnou atmosféru, ale zároveň si zachovává příjemný klid domova.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, ať už se jedná o obchody, školky, školy, lékaře nebo volnočasové využití v podobě přírody, či dostupných sportů. Byt je tak situován v lokalitě, která je nejen příjemná, klidná a zelená, ale zároveň praktická pro život.

Jedná se o energetický štítek C, D

Volný od 01.09.2024. Při podpisu smlouvy se skládá nájem ve výši 15 500,-Kč na měsíc dopředu, 17.000,-Kč provize společnosti a 30.000,-Kč vratná kauce. Elektřinu a plyn si nájemce píše na sebe. V případě zájmu mne prosím kontaktujte, rád s Vámi učiním prohlídku.
Realitní makléř:

Vít Špaček
tel: 420770118602

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 48 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop