Pronájem byty 3+1, 72 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava

Cena: 17 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: plus elektřina a plyn
Druh: byt 3+1
Typ: pronájem
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Sokolská třída 2442/40
PENB: G
Aktualizace: 24.06.2024 14:20
Číslo zakázky: 00507
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Hledáte nový domov v srdci Moravské Ostravy? Naše společnost má pro vás jedinečnou nabídku pronájmu bytu, který splní vaše představy o ideálním bydlení. Tento prostorný cihlový byt o dispozici 3+1 a výměře 72 m2 se nachází v prvním podlaží čtyřpatrového domu na Sokolské třídě, jedné z nejžádanějších lokalit ve městě.

Byt nabízí tři prostorné pokoje a samostatnou kuchyň, což zajišťuje dostatek prostoru pro rodinu i jednotlivce. Praktická dispozice usnadňuje rozložení nábytku a umožňuje vám přizpůsobit si bydlení podle svých představ. Dominantou bytu je obývací pokoj, který je dostatečně prosvětlený a prostorný, ideální pro rodinné chvíle a relaxaci. Kuchyně je situována samostatně a již čeká na vaše kulinářské aktivity. K bytu náleží další 2 oddělené místnosti, které je možné využít jako pokojíčky pro děti v případě vícečlenné rodiny, tak také jako pracovnu v případě jednotlivce či páru. Koupelna a WC jsou odděleny. Velkým přínosem je bezstarostné uzavřené parkoviště přímo před domem s elektrickou bránou.

Pronájem tohoto bytu představuje ideální kombinaci komfortu, praktičnosti a výborné dostupnosti veškeré občanské vybavenosti, včetně obchodů, kaváren, restaurací, škol a kulturních zařízení. V těsné blízkosti najdete Vodní svět Sareza. Milovníci přírody a klidu jistě uvítají nedaleký park Komenského sady, který poskytuje ideální příležitost jak pro odpočinek, tak pro aktivní trávení volného času. Rovněž městská hromadná doprava je zde pár minut chůze, což umožňuje snadný a rychlý přístup do všech částí města.
Užijte si bydlení v klidné a zelené lokalitě, přitom zůstaňte v srdci města s veškerým jeho kulturním a společenským děním na dosah ruky.

Byt je ihned k dispozici. Při podpisu smlouvy se skládá nájem ve výši 17 000,- Kč na měsíc dopředu, 21 000,- Kč provize společnosti a 30 000,- Kč vratná kauce. Elektřinu a plyn si nájemce píše na sebe.

V případě zájmu o prohlídku či další informace nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Vít Špaček
tel: 420770118602

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 33 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop