Obchodní prostory k pronájmu, Moravská Ostrava, ul. Petra Křičky

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + služby, + vratná kauce, + provize RK
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Ostrava
Lokalita: Ostrava
Ulice: Petra Křičky 3373/24a
PENB: G
Aktualizace: 05.01.2024 15:29
Číslo zakázky: IETO100202
Stav: výborný
Postaveno z: cihla
Vodovod: studna
Pronájem obchodních prostor, která se nacházejí na ul. Petra Křičky v Moravské Ostravě. Celý objekt, ve kterém se prostory nacházejí prochází rozsáhlou rekonstrukcí. Kompletní zateplení, nové rozvody, okna, nově vybudované vnitřní prostory,... Nemovitost nabízí zcela nové prostory, které budou velice reprezentativní a také velice energeticky úsporné. Jedná se o tři samostatné prostory, které je možné také propojit.
Nabízíme prostory o výměře 87m2, 92m2 a 96m2. Každý prostor má vlastní sociální zázemí a také přívod vody a energie. Vlastní měření, vytápění v podlaze. Prostory mají velké výlohy. Prostory jsou vhodné pro ordinace, obchody, služby, kanceláře, kontaktní místa pro poradenství atd. Možnost parkování, vlastní vyhrazené parkování v domě. Prostředí je plné zeleně a dům působí velice příjemným, harmonickým dojmem. Dominantou domu bude z jedné strany živá zelená stěna. Doporučuji osobní prohlídku v místě.
Realitní makléř:

Jarmila Diblíková
tel: 420727865934

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 866 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop