Prodej atraktivního domu 4+kk v Ostravě - Hrabové

Cena:  10.590.000 Kč
Cena včetně právních služeb a provize.
nebo na hypotéku za 45.611 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Ostrava
Město: Ostrava
Ulice: K Pilíkům

posun vlevo
pohled na dům ze zahrady pohled plný pohody z terasy terasa pro chvíle pohody kuchyňský kout s výstupem na terasu z kuchyně do obývacího pokoje celý prostor obývacího pokoje s jídelnou, krbem a kuchyňským koutem jídelna s kuchyňským koutem kuchyňský kout se spoustou úložného prostoru pokoj v přízemí předsíň v přízemí koupelna v přízemí koupelna v přízemí koupelna v přízemí samostatná toaleta v přízemí schodiště do patra vstupní hala v patře dětský pokoj v patře dětský pokoj v patře v patře z pokoje směr ložnice ložnice - klidné místo pro relaxaci ložnice - výhled do zeleně koupelna s toaletou v patře technická místnost - solární energie + baterie technická místnost - tepelné čerpadlo se  zásobníkem vody vstupní hala vstupní hala západní terasa terasa vstup do domu, parkování prostor na hry a relaxaci
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK RE/MAX Quality

RE/MAX Quality

Na Příkopě 814, Vsetín, 755 01
tel: , mobil: +420 725 686 500
e-mail: quality@remax-czech.cz, www: http://reality.remax-czech.cz/re-max-quality

Zakázku vyřizuje: makléř

Jana Vášová

telefon: +420777020422
e-mail: jana.vasova@re-max.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 396264
aktualizováno: 24.8.2024 18:36

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízíme k prodeji velice atraktivní rodinný dům v klidné lokalitě Ostravy - Hrabové, s velmi rychlým přístupem do celé Ostravy i Frýdku - Místku. Tento patrový 6 let užívaný cihlový dům nabízí dispozici 4+kk ve dvou podlažích s celkovou užitnou plochou 145m2. Dům stojí na příjemně velké parcele o celkové rozloze 959m2, poskytující dostatek soukromí a prostoru pro relaxaci, sport, zahradničení i společenské akce. Dům se nachází v klidné části obce, v blízkosti je cyklistická stezka, své kouzlo mají procházky po okolí, ať už kolem stájí a výběhů s koňmi, nebo u nedaleké Ostravice. Nespornou výhodou tohoto domu je skutečnost, že si jej majitelé budovali pro svou potřeb... Pokračování popisu zakázky >>u, je řešen velice citlivě a efektivně. Jedná se o novostavbu, kde již není zapotřebí výhledově žádných větších investic, je vybaven téměř vším, co v dnešní době může moderní bydlení mít. Ve spodním patře je ze vstupní haly s vestavěnou skříní přístup do technické místnosti a dále do předsíně se samostatnou toaletou a koupelnou, která ukrývá pod schodištěm úložné prostory. Z předsíně dále můžete vstoupit do největší obytné místnosti celého domu, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého je možný vstup na obě terasy. Kuchyň je doplněna pultem vybaveným přívodem elektrické energie a spíží, takže máte vše krásně při ruce. Přes jídelní část s krbem zcela přirozeně navazuje obývací pokoj, což umožňuje rodinnou pospolitost a pohodu. V přízemí je k dispozici také samostatný pokoj, který může být využíván buď pro hosty, dítě, prarodiče nebo jako pracovna. Po dřevěném schodišti se dostaneme do otevřeného prostoru se vstupem do samostatné ložnice a dětského pokoje. Je zde také druhá koupelna s toaletou a infrasaunou a další úložný prostor. Ten se skrývá také pod střechou, kde je přístup po výsuvném schodišti. Okna jsou v celém domě plastová s trojskly, vybavené venkovními žaluziemi, interiérové dveře značky Intenso jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, které může český trh dveří nabídnout. Zateplení domu i podlahové teplovodní vytápění zajišťují moderní a efektivní provoz s nízkými ročními náklady. Dům je z velké části soběstačný, je vybaven tepelným čerpadlem, solárními panely, původním elektrickým kotlem a v obývacím pokoji pak dodatkovým zdrojem vytápění - krbovými kamny. K dispozici je 5 parkovacích míst na vlastní zpevněné příjezdové cestě, takže pohodlně zaparkuje i větší návštěva, samozřejmostí jsou dálkově otevíraná vrata ve vjezdu. Do domu je také bezbariérový přístup pro pohodlné a komfortní bydlení. Na pozemku se nachází ještě dřevěná kůlna, velkou výhodou jsou vzrostlé túje, ovocné keře i zvýšené záhony. Tato zánovní nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří ocení kombinaci elegance, komfortu a soukromí v jednom a nechtějí řešit další investice. Pokud chcete bydlet do Vánoc v novém, máte k tomu příležitost, stačí se ozvat a domluvit si prohlídku. Ráda Vám celý dům ukážu a zodpovím další dotazy.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha145   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahneuvedeno 
Vodaneuvedeno  Sklepneuvedeno 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonne  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek B (104 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 17x

Další nemovitosti tohoto prodejce